A
Z
C

Ondertekening contracten Cinemajestic, Café Old Dutch en Coop Zutphen

Op zondag 25 maart 2018, voorafgaand aan de belangrijke wedstrijd van AZC 1 tegen Vorden 1 vond er in de bestuurskamer van AZC een drietal contractondertekeningen plaats, respectievelijk met onze hoofdsponsor Cinemajestic, onze nieuwe sponsor voor het 2e elftal, Café Old Dutch en onze nieuwe jeugdsponsor Coop Zutphen-Weg naar Laren.

Om 11.30 uur waren, naast het voltallige bestuur, verenigingscoach en sponsorcommissie, alle sponsoren aanwezig, alleen Monique van der Voort van Coop Zutphen-Weg naar Laren moest helaas verstek laten gaan, vanwege personele problemen. Het bestuur had gezorgd voor een uitstekende lunch en na deze lunch toog een ieder naar buiten, waar de sponsorcommissie aan onze hoofdsponsor Ron Gerrits van Cinemajestic een nieuw doek van Cinemajestic aanbood, welke bevestigd is op het hekwerk, bij onze hoofdingang.

Vervolgens werden door onze voorzitter Patrick Govaers en sponsorcommissievoorzitter Dick Smeenk een drietal contracten ondertekend, allereerst met Ron Gerrits van onze hoofdsponsor Cinemajestic een verlenging van het lopende contract met 3 jaar en wel tot 1 juli 2022, waarmee Cinemajestic dan 10 jaar lang onafgebroken, hoofdsponsor is van onze vereniging.

Vervolgens werd het contract voor AZC 2 met Café Old Dutch ondertekend door de gebroeders Guido en Maarten Brouwer, eveneens voor een periode van 3 jaar en tenslotte werd het nieuwe jeugdsponsorcontract tussen Coop Zutphen a/d Weg naar Laren, eveneens voor een periode van 3 jaar ondertekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga terug naar overzicht