A
Z
C

Oudejaarszaaltoernooir voor de jeugd op 30 december

Op 30 december is het zover, na een lange tijd  is er weer een zaalvoetbaltoernooi in Zutphen voor de jeugd van meerdere verenigingen. De vier verenigingen (ZVV De hoven, Be Quick Zutphen, Warnsveldse boys en AZC) hebben samen de handen in één geslagen om dit mooie evenement terug te hebben in Zutphen.

Alle deelnemende spelers van AZC worden de 30e van december verwacht in ons traditionele blauw-witte tenue. In gemixte teams in de verschillende leeftijdsgroepen wordt de strijd aangegaan met de verschillende verenigingen. Prestatie is hierbij niet het belangrijkste deze dag maar een enthousiaste ochtend, middag en avond voor alle deelnemers staat bij ons het hoogst in het vaandel.

In het schema hieronder zijn globale tijdszones neergezet voor de aanwezigheid per leeftijdscategorie. Later zal er op de site een link worden geplaatst naar de website met de definitieve aanvangstijden per wedstrijd. De definiteve teamindelingen zijn te zien op de dag zelf in de hanzehal. Per team zijn er leiders geregeld die de teams deze dag zullen begeleiden. Voor vragen mail Felixmulder@upcmail.nl of stuur een bericht naar 06-83891507.

De tijden voor aanwezigheid van de teams zijn (onder voorbehoud):

O8/O9:                 08:00
O10/O11:                            08:00
O12:                                      10:45
O13:                                      10:45
O15:                                      14:45
O17:                                      13:30
O19:                                      18:00

Felix Mulder

Ga terug naar overzicht