A
Z
C

Paaseitjes verkoop UPDATE

Zoals eerder gemeld gaat onze jeugd, junioren onder 14 tot en met junioren onder 17 en de meidenteams paaseieren verkopen.

Bij de thuiswedstrijd van AZC 1 – Concordia 1 zijn paaseieren in de kantine verkrijgbaar.

Via de groepsapp van de verschillende elftallen is de verkoop van de paaseieren aangekondigd. Wij rekenen op ieder zijn of haar bijdrage.

Op woensdag 3 april starten wij met de verkoop in de wijken. De meiden onder 15 en onder 17 worden om 18.30 uur verwacht aan de Warnsveldseweg 48 te Zutphen (Esther Leuvenink, Michiel Wissink en Christiaan Hassink zijn daar aanwezig).

Op donderdag 4 april verkopen de jongens onder 17-1 in de Hoven. Graag om 18.30 samen melden aan de Baankstraat (Familie Landman).

De spelers van onder 17-2 en onder 17-3 melden zich donderdag 4 april om 18.30 uur in de tribune van AZC. Vanaf daar vertrekken wij naar de wijken. Han Nieuwenhuis coördineert.

Ook op donderdag 4 april verkopen de jongens onder 14, en alle elftallen van de leeftijdcategorie onder 15 paaseieren. Graag ook verzamelen in de tribune om 18.30 uur.  Vanaf daar vertrekken wij naar de wijken. De coördinatie is in handen van Brando en Guido Kuipers en Wessel Slemmer.

Mochten wij de paaseieren in de eerste week niet allemaal kunnen verkopen, dan gaan we de week erna op de woensdag en donderdag een nieuwe planning maken.

In totaal hebben wij 1000 zakjes paaseieren van 200 gram. De smaken zijn puur, melk en witte chocolade. Ingekocht bij Jamin te Zutphen. Het zou mooi zijn als we alles kunnen verkopen.

De opbrengst is voor activiteiten voor de jeugdafdeling, waarvan een groot deel voor het juniorenkamp is. Er wordt nog een andere activiteit gepland. Een game dag/avond FIFA 19. Anno Waterlander is met dit onderdeel bezig.

Groet,

Christiaan Hassink (06) 14 10 75 89

Michiel Wissink (06) 44 27 07 49

Ga terug naar overzicht