A
Z
C

Pieter Boxma benoemd tot lid van verdienste

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op vrijdag 25 maart is Pieter Boxma benoemd tot lid van verdienste.

Pieter is een AZC’er in hart en nieren. In de zomer van 1990 werd hij lid van AZC.  Al op jonge leeftijd verricht Pieter diverse vrijwilligerstaken. Ook doorloopt hij als doelman de gehele jeugdopleiding van AZC. In het seizoen 2002-2003 debuteert hij in het eerste elftal van AZC. De uitwedstrijd tegen Keijenburgse Boys gaat helaas met 2-1 verloren. Na een paar seizoenen selectievoetbal houdt Pieter het – mede door aanhoudend blessureleed – voor gezien.

Volop actief als vrijwilliger

Gelukkig voor AZC blijft Pieter wel als vrijwilliger behouden. Pieter is een lieve man met het hart op de juiste plaats die nergens te beroerd voor is. Er hoeft maar iets georganiseerd te worden en Pieter is de eerste die zijn vinger opsteekt. Zo maakt hij al jaren deel uit van de kantinecommissie en de Sixdaycommissie.  Ook was Pieter een aantal jaar leider van ons eerste elftal. Het mag geen verrassing heten dat Pieter tijdens het 90-jarig en 100-jarig jubileum ook in de jubileumcommissie zat. Tijdens ons laatste jubileum was hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop. Ook voor bardiensten draait Pieter zijn hand niet om.

Man van de muziek

Waar Pieter echt veel lol aan beleeft is het vastleggen van de ‘artiesten’ tijdens de vele evenementen waarbij hij betrokken is. Denk hierbij aan het gala, maar natuurlijk ook aan het jubileumfeest. Volgens voorzitter Patrick Govaers was Pieter ‘stiknerveus’of zijn keuze voor de Dirty Daddies de juiste was. En we weten allemaal hoe het uitpakte. Wat een feest was het!

Unaniem       

Na de voordracht en motivering van Patrick werd aan de leden om ondersteuning gevraagd. En de ledenvergadering was unaniem. Natuurlijk moet Pieter tot lid van verdienste worden benoemd.

Pieter, van harte gefeliciteerd. We zijn ontzettend blij met jou en hopen nog lang van jouw diensten gebruik te mogen maken.

Ga terug naar overzicht