A
Z
C

Run4Unicef op 14 -12-2019

Voor de tweede maal organiseren Atletiekvereniging Hanzesport, Scouting Karel Doorman en voetbalvereniging AZC de leukste sponsorloop van Zutphen, de RUN4UNICEF.

Ten opzichte van de eerste editie hebben we het parcours aangepast. We lopen dit jaar niet over de diverse accommodaties maar we bouwen een sfeervol parcours met uitdagende obstakels op de parkeerplaats èn in de Hanzehal. Dit heeft als groot voordeel dat de toeschouwers de deelnemers vaker langs zien komen en dus beter toe kunnen juichen.
In het midden van het parcours creëren we een gezellige wintermarkt met diverse ( eet ) kraampjes. Interesse in een kraam? mail dan naar fluijken@outlook.com.

De Run4Unicef is een sponsorloop en dat betekent dat de deelnemers zich laten sponsoren door familie, kennissen en/of buren. Het geld dat opgehaald wordt is bestemd voor UNICEF.

Op 14 december worden de kinderen op de aangegeven tijden verwacht in de kantine van voetbalvereniging AZC. Hier ruilen ze de ( hopelijk goed gevulde ) sponsorenvelop in voor een startkaart. Na de gezamenlijke Unicef voorlichting, waarbij uitgelegd wordt waarom het zo belangrijk is om mee te doen aan deze sponsorloop, zal er gestart worden. De kinderen lopen maximaal 1 uur over het parcours. Na de loop krijgen de kinderen een broodje en wat drinken en is er nog een gezellige bingo met leuke prijzen.
De aanvang voor de kinderen van 6 t/m 12  is om 16.00 uur en het einde is rond 19.00 uur.
De aanvang voor de kinderen van 13 t/m 18 is om 17.15 uur en het einde is rond 20.00 uur.

De Run4Unicef is voor alle jeugd uit Zutphen. Vanwege de inmiddels 10 jarige samenwerking tussen AZC en Unicef rekenen we natuurlijk op deelname van ALLE AZC jeugdleden!

Als deelnemer ontvang je binnenkort van je leider een Unicef sponsor envelop. Het is de bedoeling dat je deze envelop gaat vullen met geld. Geld dat je ontvangt van je sponsoren. Iedereen die vindt dat jij een topprestatie levert door voor dit goede doel te gaan lopen kan jou sponsoren.
Zorg ervoor dat je het geld, dat sponsoren beschikbaar stellen, gelijk in de envelop stopt. Schrijf op de envelop de naam van de sponsor en het bedrag.
LET OP : Sponsoring kan alleen met een vast bedrag en niet per rondje!

Veel succes met het vinden van sponsoren en tot ziens op zaterdag 14 december.

Kijk voor de laatste info op Facebook-Run4Unicef 2019

Bekijk ook ons promotiefilmpje via https://www.youtube.com/watch?v=maHgSQYDiYQ

 

Ga terug naar overzicht