A
Z
C

Run4Unicef

Voetbalvereniging AZC heeft al 9 jaar een warme samenwerking met UNICEF. Ieder jaar organiseert de UNICEF commissie oa een sponsorloop voor de AZC jeugd waarmee geld opgehaald wordt voor, en aandacht besteed wordt aan, UNICEF.

Omdat AZC dit jaar haar 100 jarig jubileum viert èn omdat de UNICEF sponsorloop bij Bronsbergen niet meer bestaat èn omdat Zutphen Actief graag een beweegactiviteit voor de Zutphense jeugd wil organiseren èn omdat UNICEF ontzettend goed werk verricht willen we dit jaar een grote UNICEF sponsorloop voor de gehele Zutphense jeugd organiseren. Omdat het echt groter gaat worden dan de voorgaande jaren en omdat we de samenwerking met onze buurtverenigingen willen versterken hebben we de atletiekvereniging Hanzesport en de scouting Karel Doorman gevraagd om mee te helpen aan de organisatie. Gezamenlijk hebben we voor de Zutphense jeugd een prachtige sponsorloop op een sfeervol parcours uitgezet. Daaromheen zal er een gezellige winterse kerstmarkt worden georganiseerd met diverse kraampjes en entertainment.

De RUN4UNICEF vindt plaats op 15 december 2018 op sportpark Hanzepark.
De sponsorloop voor jeugd van 6 tot 12 jaar vindt plaats tussen 16 en 18 uur ( inbegrepen in deze tijd is de inschrijving, de voorlichting, de run en de bingo na afloop )
De sponsorloop voor jeugd van 12 tot 18 jaar vindt plaats tussen 18 en 20 uur ( inbegrepen in deze tijd is de inschrijving, de voorlichting, de run en de bingo na afloop ).

ALLE jeugd uit Zutphen wordt uitgenodigd om mee te doen aan deze RUN4UNICEF. Je kunt je vanaf 19 november opgeven bij je school, bij je vereniging of via een mail naar verenigingscoach@azczutphen.nl.
Nadat je je hebt aangemeld zorgen wij dat je een sponsorenvelop ontvangt. Met deze sponsorenvelop ga je langs je ouders, familie, buren etc om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Zorg er wel voor dat de sponsoren je gelijk het geld meegeven. Op 15 december neem je je goed gevulde sponsorenvelop mee naar de inschrijving en ruil je deze in voor je startbewijs. met dit startbewijs kun jij deel nemen aan de leukste sponsorloop van de omgeving.

DUS: Haal zoveel mogelijk sponsorgeld op voor UNICEF, loop 15 december zo hard mogelijk over het parcours, maak kans op mooie prijzen en heb een fantastische middag!

                        DOE MEE aan de RUN4UNICEF !

Ga terug naar overzicht