A
Z
C

Schrijf je nog snel in voor Sixday 2024

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren we bij AZC  weer Sixday. Net als voorgaande jaren mogen jullie weer je eigen teamnaam creëren, mits deze niet kwetsend of onuitspreekbaar is. Bij geen of een niet geschikte opgave wordt er door ons een teamnaam toegekend. Schrijf je snel nog in! 

Let op: bij voldoende belangstelling gaan we bij het voetbal een ouder/kind poule maken. Geef dit aan bij opgave!

Bij het volleybal bestaat er wederom de mogelijkheid om een mixed team in te schrijven. Er mogen echter maximaal 2 mannen tegelijkertijd in het veld staan.

Sixday vindt traditioneel plaats op 1e pinksterdag en dat is op zondag 19 mei! Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt je NIET opgeven op de website of via het info mailadres van A.Z.C.

De uiterste inschrijfdatum is zondag 12 mei a.s. Mocht je dan nog niet gereageerd hebben op deze uitnodiging, dan nemen wij aan dat je dit jaar niet zult deelnemen aan het toernooi. Daarnaast geldt: vol = vol!

De inschrijfkosten bedragen EUR 20,– per team en moeten voor aanvang van de eerste wedstrijd betaald worden bij het secretariaat (contant of met de pin). Het wedstrijdschema wordt in de week voor Sixday via de Tournify APP gepubliceerd. Tijdens de dag zelf staan in de APP ook de wedstrijden die gefloten moeten worden.

Denk er nog aan dat Sixday een gezelligheidstoernooi is!      
Ongeregeldheden worden op 19 mei niet geaccepteerd en kan leiden tot verwijdering van het toernooi en van het terrein. We gaan er echter van uit dat dit niet nodig zal zijn en dat we jullie weer mogen begroeten op 1e Pinksterdag. Laten we er samen voor zorgen dat we er weer een geslaagd feest van maken.

Met sportieve groet,

Namens de Sixday commissie,

Nick Hagenbeek
 
Ga terug naar overzicht