A
Z
C

Selectie AZC gestart met voorbereiding op seizoen 2018/2019

Afgelopen donderdag 28 juni is de selectie van AZC gestart met de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. Tijdens een informatieavond, die werd geopend door Jan Itjang als voorzitter van de commissie voetbal, kon kennis gemaakt worden met de nieuwe hoofdtrainer Tom Polman en selectie coördinator Frank van Osch.

                                 

Tom Polman

Na 7 jaar draagt René Knuiman het stokje over aan Tom Polman. Tom was het afgelopen seizoen trainer van VVLK uit Leuth en assistent trainer bij DFS Opheusden. In het verleden was hij ook trainer van Orion, afgelopen seizoen competitiegenoot in de 2e klasse I. Hij zal het komende seizoen worden geassisteerd door Marc Jansen.

Frank van Osch

Nieuw gezicht rondom de selectie is Frank van Osch. Frank heeft jarenlang op het veld gestaan als trainer van diverse jeugd- en seniorenteams o.a. bij Warnsveldse Boys en Spc. Eefde. In zijn nieuwe rol wordt hij de spil tussen de trainers van JO19-1, AZC 1 en AZC 2. Speerpunt zal zijn het verzorgen van een soepele overstap van onze spelers uit de JO19-1. Wij wensen Frank veel succes in zijn nieuwe functie.

Mutaties selectie

Zoals gewend vinden er jaarlijks minimale wijzigingen plaats in de selecties. Dit jaar zijn, zoals bekend, gestopt Frank Buurmeijer, Peter Frinking, Stanley Werinussa en Hesam Bouzelmad. Zij gaan allen in een lager elftal spelen van AZC. Helemaal gestopt is Gijs Schiphorst, hij gaat starten met een studie in Den Haag.

Vanuit de JO19-1 komen Carlito Joseph en Mart Nijkamp de selectie versterken. Dit alles maakt dat we het seizoen gaan starten met 38 selectiespelers.

Voorbereiding

Op zondag 5 augustus start de selectie van AZC met de 1e training. Om 11.00 uur zal er gestart worden met trainen onder leiding van Tom Polman. Op 12 augustus staat voor AZC 1 alweer de 1e oefenwedstrijd op het programma tegen 3e klasser Reünie uit Borculo.

Later deze maand zal het definitieve oefenprogramma op de website geplaatst worden.

Competitie indeling en bekerprogramma

De KNVB maakt op vrijdag 13 juli de indelingen bekend voor de nieuwe competities. Later die maand volgt de poule-indeling van de 1e bekerronde. In de 2e week van augustus wordt het speelprogramma van de competitie bekend gemaakt. AZC 1 speelt aankomend seizoen in de 2e klasse. AZC 2 zal uitkomen in de reserve 1e klasse.

Rondom de bekerwedstrijden van AZC 1 en 2 zullen, i.v.m. jubileumfestiviteiten in het weekend van 13/14/15 en 16 september, enkele wijzigingen plaatsvinden. Via de website zullen we dit, zodra bekend, publiceren. Op zondag 23 september start voor beide teams de competitie.

Namens de selectie wensen wij een ieder een goede vakantie toe.

 

 

 

 

 

Ga terug naar overzicht