A
Z
C

Selectiespelers vermaken de jongste junioren

Zaterdag 20 april werden er twee toernooitjes voor de jongste junioren van AZC georganiseerd door een aantal selectiespelers!

Om kwart over drie begon het voetbal op het kunstgrasveld. Onder leiding van Siem Landman werden er verschillende teams gemaakt. In elk team speelde een of twee selectiespelers. Het enthousiasme spatte ervan af. Er werd soms gebaald, na een tegendoelpunt, maar vooral gelachen.

Na een uurtje voetballen in de buitenlucht togen alle spelers richting de kantine voor een ‘potje’ voetballen op de uitgestalde Playstations. Maar voordat het FC24 toernooi begon, konden alle deelnemers genieten van de heerlijke pizza’s, aangeboden door Domino’s en Jambe been en ondermode.

Nadat alle pizza’s op waren, werd er begonnen met het FC24 toernooi (vroegere FIFA). De jongste junioren, maar vooral de selectiespelers lieten zien zeer bedreven te zijn in het spelen van een potje ‘FIFA’. Mooie acties waren te zien en soms spatte de vonken ervan af. Teleurstelling en vreugde wisselde zich in rap tempo van elkaar af. En onder het geweld van de oudere selectiespelers, wist toch een jeugdspeler de allerbeste te zijn. Sven Uiterweerd van de JO15-1 werd de grote winnaar.

Jeugdcoördinator Pieter Marsman kon dan ook met een zeer tevreden gevoeld terugkijken: ‘Fanatisme en gezelligheid, daar was deze dag om te doen!’

Dank gaat uit naar: Jambe been en ondermode en Domino’s voor het bekostigen van de pizza’s. En de Club van 100 van AZC voor het financieren van het FC24 toernooi. Bekijk alle foto’s van Freddy Burgers in het fotoalbum

Winnaars:

1: Sven Uiterweerd (JO15-1)

2: Sven Calot / Felix Mulder (selectie)

3: Jacco Verstraten (selectie)

 

Ga terug naar overzicht