A
Z
C

Sixday 2019

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren wij weer Sixday. Het is de organisatie de afgelopen jaren goed bevallen om met geselecteerde teams te voetballen/volleyballen. Daarom nodigen wij ook dit jaar in eerste instantie alle oud deelnemers uit. Uiteraard zijn nieuwe teams van harte welkom, maar hebben oud deelnemers voorrang.
Net als voorgaande jaren mogen jullie weer je eigen teamnaam creëren mits deze niet kwetsend of onuitspreekbaar is. Bij geen opgave wordt er door ons een naam toegekend.

Let op: bij voldoende belangstelling gaan we een ouder/kind poule maken. Geef dit aan bij opgave!

Bij het volleybal bestaat er wederom de mogelijkheid om een mixed team in te schrijven. Er mogen echter maximaal 2 mannen tegelijkertijd in het veld staan.

Sixday vindt dit jaar weer traditioneel plaats op 1e pinksterdag en dat is op zondag 9 juni! Je kunt je inschrijven door jullie teamnaam, voor en achternaam van het contactpersoon + zijn of haar mailadres door te mailen aan nick_hagenbeek@hotmail.com
Je kunt je NIET opgeven op de website of via het info mailadres van A.Z.C.

De uiterste inschrijfdatum is zondag 19 mei a.s. Mocht je dan nog niet gereageerd hebben op deze uitnodiging, dan nemen wij aan dat je dit jaar niet zult deelnemen aan het toernooi.

 De inschrijfkosten bedragen EUR 15,– per team en moeten voor aanvang van de eerste wedstrijd betaald worden bij het secretariaat. Het wedstrijdschema wordt in de week voor Sixday via de mail verzonden en daarnaast kun je tijdens de dag zelf gebruik maken van de Sixday-app.

Denk er nog aan dat Sixday een gezelligheidstoernooi is!      
Ongeregeldheden worden op 9 juni niet geaccepteerd en kan leiden tot verwijdering van het toernooi en van het terrein. We gaan er echter van uit dat dit niet nodig zal zijn en dat we jullie mogen begroeten op 1e Pinksterdag. Laten we er samen voor zorgen dat we van deze dag een geslaagd feest maken.

Met sportieve groet,

Namens de Sixday commissie,
Nick Hagenbeek

nick_hagenbeek@hotmail.com

 

Ga terug naar overzicht