A
Z
C

Slotdag grandioos succes

Hoewel het weer iets tegenviel, werd de slotdag op zaterdag 1 juli een groot succes. Jong en oud beleefden aan de verschillende sport- en spelonderdelen volop plezier. Om deze traditionele dag nieuw leven in te blazen werd er een ‘slotdagcommissie’ samengesteld. Zij kunnen tevreden terugkijken op een zeer geslaagde dag. Bekijk hier alle foto’s.

De dag begon 13:30 uur voor de jeugd met een scala aan activiteiten voor alle leeftijdsgroepen. Er waren een groot aantal spellen opgezet waar de kinderen en hun ouders konden deelnemen aan diverse onderdelen. Vooral de waterglijbaan en ringsteken waren populaire bij de deelnemers. Het enthousiasme en de energie waren voelbaar op het terrein, er heerste een vrolijke sfeer.

Na een intensieve middag vol sportieve activiteiten was het tijd om de honger te stillen. De geur van een heerlijke barbecue verspreidde zich over het terrein, waardoor deelnemers en toeschouwers zich verheugden op een smakelijke maaltijd. Na de barbecue werd in de kantine de kampioenen in het zonnetje gezet door voorzitter Patrick Govaers. Tevens werd er afscheid genomen van de vrijwilligers Taco Lourens, Felix Mulder, Lisa Schriel, Frank Buurmeijer en Jimmy Joseph.

Tijdens deze plichtplegingen, aan het eind van de middag, waren de senioren aan de beurt. Ook zij streden fanatiek en enthousiast bij de diverse spellen. Ondanks hun fanatisme bleef de sportiviteit en vooral gezelligheid bovenaan staan. Nadat de strijd was gestreden konden de senioren genieten van de barbecue en de bijbehorende drankjes.

De DJ zorgde ervoor dat de sfeer in de kantine opperbest was. Een aantal ouders, die waren blijven hangen, genoten samen de seniorenleden enorm! Na mate de avond vorderde, steeg de gezelligheid. En de voetjes kwamen al snel van de vloer (en op de tafels). Heel even was er een onderbreking. De voorzitter maakte bekend dat het vrouwenteam de grote winnaar was van de teambattle. Wat voor een explosie van gejuich zorgde bij de vrouwen. De avond werd hierna snel weer voortgezet. De slotdag eindigde als een groot en grandioos slotfeest!

Deze dag was een groot succes dankzij de onmisbare bijdrage van onze vrijwilligers. Hun toewijding, inzet en enthousiasme waren de drijvende kracht achter de organisatie. Van het opzetten en uitzetten van de sportvelden tot het verzorgen van de barbecue en huldigingen ze zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep.

Ga terug naar overzicht