A
Z
C

Slotdag met oa het mixed intern BBQ toernooi

Beste AZC’ers,

Het rare “Corona “seizoen zit er bijna op. We hebben haast geen wedstrijden gespeeld en elkaar nauwelijks getroffen bij de vereniging.
Gelukkig gaat het land (en dus ook de het verenigingsleven) beetje bij beetje weer open.

Dit is voor het bestuur reden om voor alle AZC leden een gezellige slotdag te organiseren.
De slotdag vindt plaats op 3 juli 2021.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00-11.00 uur Oranje festival voor de league spelers ( 4 en 5 jaar ). Zie ook Oranje Festival bij AZC verplaatst naar 3 juli – AZC Zutphen 

11.30-14.00 uur Oranje festival voor 6 t/m 14 jaar. Zie ook Oranje Festival bij AZC verplaatst naar 3 juli – AZC Zutphen

Om 11 uur dienen alle jeugdspelers t/m JO14 aanwezig te zijn om hun tenue ( kousen, broekje, shirt en evt. trainingspak ) SCHOON in te leveren.

Om 14 uur dienen alle jeugdspelers van de JO15 t/m de JO19 aanwezig te zijn om hun tenue ( kousen, broekje, shirt en evt. trainingspak ) SCHOON in te leveren.

14.30-17.30 uur Mixed intern BBQ toernooi.

Voor alle jeugdleden tussen de 15 en 19 jaar en alle senioren (heren, dames en G spelers) organiseren we het Mixed intern BBQ toernooi. Net als bij het boerenkool toernooi mixen we de spelers die zich opgegeven hebben. Tussen 14.30 en 17.30 uur speel je dan met je team een aantal wedstrijden van 15 minuten. We sluiten het toernooi af met een BBQ.
Spelers die zich opgeven ontvangen 3 consumptiebonnen en een BBQ pakket.

17.00-20.30 uur BBQ, terras en kwartfinale EK

Om 17.00 uur steken we de barbecues aan en kunnen we gezamenlijk het seizoen gezellig afsluiten. Voor niet spelende leden is er de mogelijkheid om voor € 5,- een bbq pakket te kopen.
Om 18 uur begint de derde kwartfinale van het EK en deze zal te zien zijn op het scherm in de kantine. 

Opgeven voor het Oranjefestival kan via je leider. Wil je een vriendje/vriendinnetje mee nemen om kennis te laten maken met AZC geef dit dan even door via verenigingscoach@azczutphen.nl. We belonen je hiervoor met een mooie Oranje EK bal.

Opgeven voor het mixed intern BBQ toernooi of alleen voor de BBQ kan via verenigingscoach@azczutphen.nl. Doe dit aub voor 1 juli.

We hopen op 3 juli veel AZC’ers te  mogen verwelkomen op ons sportpark en het seizoen op gezellige wijze af te sluiten!

Bestuur AZC

Ga terug naar overzicht