A
Z
C

Speciale bieren voor 100-jarig jubileum AZC

 

Chamaven, een kleine vriendengroep uit Zutphen met één gezamenlijk passie: bier.

Wij zijn trots een bijdrage te leveren aan het jubileumjaar van AZC. En ons zo als nieuwe brouwerij uit Zutphen te presenteren. Ter ere van het 100-jarig jubileum van voetbalvereniging AZC hebben wij vier bijzondere speciaalbieren gebrouwen. U maakt kennis met de bieren van  de Chamaven en zo geniet u op originele wijze van het jubileumjaar. Als extraatje ontvangt u bij elk 4-pack een exclusief AZC-Chamaven speciaalbierglas cadeau.

Van de eerste 3 brouwsels zijn slecht 100 4-packs beschikbaar. Het 4de brouwsel wordt in 100 authentieke flessen van 75cl met champagnesluiting afgevuld. Elk jaar krijgt zijn eigen unieke etiket, een waardevol en origineel aandenken. Voor uzelf óf als cadeau.

Een 4-pack kost €10, daarvan gaat €5 naar AZC.

 

DE BIEREN

 Walburg, ‘beschermster van hen op het slagveld’’. 6.7% alc vol

Een soepele blonde. Een echt  aperitiefbier om samen te drinken. Ons eerste bier. Ongedwongen en doordrinkbaar, een toegankelijke creatie. Licht fruitig aroma. Soepel, ronde smaak met tonen van tropisch fruit, vanille en kruidnagel. Een aangenaam bittertje in de afdronk. Een ongefilterd bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

Verpakking 4-pack | 33cl Steinie fles | Inclusief AZC-Chamaven speciaalbierglas

Leverdatum: 23 maart 2018

Uitverkocht

Grijp, ‘verwerver’. 5,7% alc vol

Een frisse dorstlesser, vol smaakvariaties. Deze eigenwijze IPA blijft verrassen. Ons eerbetoon aan de klassieke Indian Pale Ale. Hop uit Nieuw Zeeland en Amerika geven door het drooghoppen dit bier zijn unieke karakter. Licht goudkleurig bier met een volle witte schuimkraag. Geurige citrus en een smaak vol tropisch fruit. De afdronk is droog en fruitig met een bitter die mooi lang blijft hangen. Een ongefilterd bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

Verpakking 4-pack | 33cl Steinie fles | Inclusief AZC-Chamaven speciaalbierglas

Leverdatum: juni 2018

Reserveer nu Grijp (dat kan hier online) 

Donder, ‘donkerharige krijger’. 7,2% alc vol

Een echte herfstspecialiteit. Krachtig. Een bokbier om de herfst te trotseren. Traditioneel het eerste brouwsel met de nieuwe hop en gerst. Ons visitekaartje voor het nieuwe brouwseizoen. Diep koperrood. Kruidig en moutig aroma. Volmondig met tonen van karamel en geroosterde mout. Iets zoetig in de afdronk. Een ongefilterd bier van lage gisting met nagisting op de fles.

Verpakking 4-pack | 33cl Steinie fles | Inclusief AZC-Chamaven speciaalbierglas

Leverdatum: oktober 2018

Reserveer vanaf juni 2018

Rijkhard, ‘sterk als een heerser’. 10,7% alc vol

Een echt zwaargewicht. Warmend, een bier om vriendschap te vieren en nieuwe herinneringen te maken. Diep donkerroodbruin. Een aroma van rood fruit. Volmondige moutsmaak, tonen van karamel en geroosterde mout. Subtiel bitter en iets zoetig in de afdronk. Een bier van hoge gisting met nagisting op de fles.

Verpakking: 75cl fles in een geschenkdoos, inclusief 2 AZC-Chamaven speciaalbierglazen

Van dit prestigieuze bier zijn er slechts 100 exclusieve flessen, één voor elk jubileumjaar. Met een bijzonder etiket en voorzien van een notariële certificaat. Biedt op het jaar wat voor jou de mooiste herinneringen van AZC heeft. De 3 bieren met het hoogste bod worden ‘live’ geveild tijdens het jubileumgala.

Bieden vanaf oktober 2018

Proef deze prachtige speciaalbieren. Met elke slok ondersteunt u de vereniging en draagt u bij aan het bijzondere jubileumjaar. Proficiat!

Lees meer over de Chamaven 

Ga terug naar overzicht