A
Z
C

Spectaculaire presentatie AZC-shirt tijdens seizoensopening

De Zutphense voetbalvereniging AZC pakte op zaterdag 27 augustus groots uit tijdens de seizoensopening voor de jeugd. Hoogtepunt van de middag was de presentatie van het nieuwe AZC-shirt waarin de jeugd de komende jaren gaat voetballen. Het nieuwe tenue kwam namelijk via een helikopter aan op het AZC-terrein.

Mede door coronaperikelen was de opening van het nieuwe seizoen de afgelopen jaren soberder ingericht. Dit jaar stonden alle seinen echter op groen om er een waar spektakel van te maken. Omdat de jeugd – volgens het jeugdsponsorplan – toe was aan de vervanging van het tenue, besloten de blauw-witten dit jaar alles uit de kast te halen om hier een ware happening van te maken.

Helikopter

Zo kan het gebeuren dat alle jeugdleden en hun ouders deze zaterdagmiddag getuige waren van een fantastische lancering van het shirt waarin zij de komende jaren acteren. Terwijl spreekstalmeester en verenigingscoach Anno Waterlander de aanwezigen toesprak, hoorde je op de achtergrond al de ronkende motoren van een helikopter in rap tempo dichterbij komen. En deze heli had de middenstip van het hoofdveld als eindbestemming van haar vlucht. Vervolgens stapten er drie jeugdleden uit de wentelwiek en toonden het nieuwe shirt, keeperstenue en scheidsrechtersoutfit aan het enthousiaste publiek.

Vlucht boven Zutphen        

Maar dat was nog niet alles, want aansluitend vond er een verloting plaats waarin de hoofdprijs een helikoptervlucht boven de Torenstad was. Al met al kan AZC terugkijken op een zeer geslaagde opening van het voetbalseizoen.  

Ga terug naar overzicht