A
Z
C

Sponsor AZC gratis vanuit huis

Beste AZC’ers

Zoals bekend zitten we momenteel in een gedeeltelijke lockdown met als gevolg (wederom) minder inkomsten voor Zvv AZC. 
Om toch in deze uitzonderlijke tijden onze vereniging financieel een beetje te helpen vragen wij je om de SponsorKliks Chrome browser-extensie te installeren. Deze zorgt er voor dat je SponsorKliks niet gauw meer vergeet. Hierdoor ontvangt Zvv AZC meer inkomsten en die kunnen we momenteel erg goed gebruiken. Met Black Friday, Sinterklaas en Kerst voor de boeg, kunnen de SponsorKliks opbrengsten gigantisch oplopen.

Wat is Sponsorkliks en hoe werkt het:

Veel online bedrijven zoals, Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Booking.com, Coolblue, Independer zijn aangesloten bij Sponsorkliks. Op het moment dat je via de AZC sponsorkliks links iets online bestelt ontvangt AZC daar commissie over. En het mooie is dat het je zelf NIETS extra kost!
Klik hier voor de links naar de deelnemende bedrijven.
Als je bv van plan bent om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar en je doet dat via de Independer link op de AZC Sponsorkliks pagina dan levert dat AZC € 22,50 op!

Om het nog makkelijker te maken en de AZC sponsorkliks links standaard op je eigen computer te zetten kun je de browser-extensie van Sponsorkliks installeren. Als je dan iets koopt bij aangesloten bedrijven komt de commissie automatisch bij AZC terecht! 

Het installeren van de browser-extensie duurt nog geen minuut. In deze korte video zie je hoe je dat moet doen en wil je het gelijk downloaden klik dan hier.

Alvast bedankt voor je hulp en steun!

 

 

Ga terug naar overzicht