A
Z
C

Sponsoren maken jubileumactiviteiten mogelijk

Aanstaande maandag 31 juli vieren we de 105e verjaardag van AZC. Dit 21e lustrum gaat gepaard met enkele feestelijke activiteiten, die mede mogelijk worden gemaakt door een flink aantal sponsoren.

Dit zijn de sponsoren die onze vereniging een warm hart toe dragen en graag een bijdrage leveren aan de viering van 105 jaar AZC:

Dankzij hen kunnen we komende maandag onze geboortedag op gepaste wijze herdenken met een stijlvolle bijeenkomst, waar diverse bloemstukken zullen worden gelegd bij de gedenksteen op ons complex.  Aansluitend is er dan een gezellige avond met een hapje en een drankje in de kantine. Alle AZC’ers zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De kantine is open vanaf 19.30 uur, de herdenking is om 20.00 uur en aansluitend is er een gezellig samenzijn.

Jeugdactiviteiten en feestavond
Dankzij de sponsoren kunnen we onze verjaardag ook groots vieren op zaterdag 19 augustus, de openingsdag van het nieuwe seizoen. Overdag zijn er dan extra activiteiten voor onze jeugdleden, zoals  bubble voetbal, achery tag en lasergamen. ’s Avonds is er een groot feest in de kantine, waarvoor we de fantastische band MillStreet hebben kunnen vastleggen. Dit belooft een spektakel te worden vergelijkbaar met de viering van ons eeuwfeest vijf jaar geleden.

Wij danken alle sponsoren hartelijk voor hun steun, waardoor we al deze activiteiten voor onze leden kunnen organiseren.

Ga terug naar overzicht