A
Z
C

Terug op het oude nest

Stijn Hagemans gaat weer voor AZC Zutphen voetballen. Op zijn tiende (laatste seizoen E2) vertrok hij naar FC Twente Twello nadat hij was gescout in de F1.

Toen Twente stopte met de Twello afdeling wou de Graafschap hem graag hebben en begon hij daar in de 012.

Het laatste seizoen speelde Stijn voor de 017 van Pec Zwolle, alhoewel hij niet weg hoefde heeft Stijn bewust gekozen voor de selectie van AZC. Het plezier wat hij op zondagmiddag zag bij het eerste als hij met zijn vrienden achter de goal stond, heeft hem geholpen met deze keuze. Alle jaren dat Stijn bij de Graafschap voetbalde bleef hij zijn club volgen op zondagmiddag. Ook toen hijzelf met de Graafschap op zondag moest voetballen, moesten de ouders van Stijn hard rijden om dan toch maar de tweede helft te kunnen zien. Mede het plezier in het spel van het 1e het laatste seizoen heeft Stijn doen besluiten om terug te keren.

Met zijn havo diploma op zak begint hij in september met de studie ruimtelijke ontwikkeling en mobiliteit op Windesheim te Zwolle . Het duurt nog lang voordat het nieuwe seizoen weer aanvangt en hopelijk met publiek. Stijn kan in ieder geval niet wachten en kijkt uit naar het nieuwe seizoen.

Ga terug naar overzicht