A
Z
C

Tom Polman en AZC verlengen samenwerking

Trainer Tom Polman staat ook in het seizoen 2022-2023 aan het roer bij AZC. De oefenmeester uit Lichtenvoorde maakt zich dan op voor zijn vijfde jaargang bij onze club.

AZC verwelkomde Tom in de zomer van 2018. De trainer – die in het bezit is van het diploma UEFA A – laat de Zutphenaren sinds zijn komst aantrekkelijk en verzorgd voetballen. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden kwam de hoofdmacht in het slot van Toms debuutseizoen in een vrije val terecht en kon degradatie uit de tweede klasse helaas niet worden afgewend. In de seizoenen die daarop volgden was AZC steevast in de top van de derde klasse te vinden. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten, waardoor de competities werden afgebroken. Ook dit jaar doen de blauw-witten weer mee om de prijzen. Momenteel staat ons vlaggenschip op de tweede plaats in de derde klasse D.

‘Vanuit beide kanten hadden we zo het naar ons zin dat we graag met elkaar verder willen’, licht Tom zijn keuze toe. ‘Ik heb de beschikking over een goede groep waar ontzettend veel rek in zit en geloof in de kwaliteiten van deze groep. We hebben de afgelopen jaar goed voetbal laten zien en ik ben ervan overtuigd dat we ook op een hoger niveau kunnen meekomen. Dat is voor mij een belangrijke motivatie en ik wil daar graag een onderdeel van zijn.’

Ook Steef Dekker (assistent-trainer), Arthur de Wild en Jimmy Joseph (leiders) gaven al eerder aan nog een jaar door te gaan.

Ga terug naar overzicht