A
Z
C

Traditionele nieuwjaarsreceptie en nieuwjaarswedstrijd op 1 januari

Op 1 januari 2024 is het weer zover; de tradtitionele nieuwjaarsreceptie van AZC. Zoals gebruikelijk vindt er voor de receptie de nieuwjaarswedstrijd plaats. Iedereen is van harte welkom om elkaar alle goeds voor 2024 te wensen.

Het was een bewogen jaar. Het verlies van enkele AZC’ers, de aardbeving in Turkije en Syrië en op sportief vlak de degradatie van ons eerste elftal. Na de zomervakantie lijkt onze club weer de wind in de zeilen te hebben. Ons 105-jarig bestaan werd groots en waardig gevierd, de jeugdafdeling groeit als kool en ook sportief staan we er beter voor.

Programma

Op 1 januari heffen we tijdens de nieuwjaarsreceptie graag het glas met jullie als startschot voor 2024. Voorafgaand de receptie is de nieuwjaarswedstrijd tussen AZC onder 25 en AZC 25+. De vorige editie werd glansrijk gewonnen door de oudjes. Laten de jonkies dit een tweede keer gebeuren? De wedstrijdbal wordt aangeboden door Café Old Dutch. En na het succes van afgelopen jaar is er ook dit keer een AZC-quiz. Bekijk hieronder het volledige programma.

Programma Nieuwjaarsreceptie :

14.00 uur      Aftrap nieuwjaarswedstrijd en kantine open

16.00 uur     Start nieuwjaarsreceptie

16:05 uur     Uitreiking Gerrit-Jan-Lammersbokaal

16:10 uur     AZC 2023 quiz

16:35 uur     Uitslag AZC 2023 quiz

18:30 uur     Einde

We hopen jullie allemaal op 1 januari 2024 te zien!

Patrick, Gerton, Ingrid, Harry en Nardo

Ga terug naar overzicht