A
Z
C

Trainers selectie AZC verlengen hun contract

AZC heeft de begeleidingsstaf voor de eerste en tweede selectie weer rond. Hoofdtrainer Tom Polman verlengde zijn contract met een jaar, waardoor hij volgend seizoen aan zijn zesde jaargang begint. Ook Toon Hillebrand (AZC 2) gaat nog een jaar door bij de Zutphense voetbalvereniging.

Tom kwam in het seizoen 2018/2019 aan het roer bij de tweedeklasser als opvolger van René Knuiman. Na een goed begin kwam er in de tweede seizoenshelft de klad erin, waarna AZC na een mislukte nacompetitiecampagne degradeerde naar de derde klasse. In de twee seizoenen die volgden werd het einde van de competitie niet gehaald door het coronavirus. Vorig jaar eiste AZC de titel op in de derde klasse naar een spannende nek-aan-nekrace met Robur et Velocitas. Dit seizoen bivakeren de Zutphenaren onder in de middenmoot.

Toon Hillebrand

Zoals gezegd gaat ook Toon Hillebrand nog een jaar door. Afgelopen zomer kwam de sympathieke oefenmeester over van stadsgenoot FC Zutphen. Na een moeizame start van de competitie kreeg de ploeg de stijgende lijn te pakken en is het inmiddels al vier wedstrijden ongeslagen.

Ga terug naar overzicht