A
Z
C

Veel reacties naar aanleiding van inzamelingsactie

De voorbereidingen voor de inzamelingsactie voor de slachtoffers en nabestaanden van de aardbeving in Turkije zijn in volle gang.  We krijgen ontzettend veel lieve en fijne reacties van alle kanten. Van mensen die willen helpen tot mensen en bedrijven die willen doneren. Ook de gemeente Zutphen zegt haar volle support toe, wat resulteerde in razendsnelle verlening van een vergunning.

Diverse middenstanders ondersteunen de inzamelingsactie. Zij leveren onder meer de container, dozen om spullen in te doen en dekens. Verder wordt de actie gedeeld door onze  zusterverenigingen FC Zutphen, Warnveldse Boys en De Hoven. Heel veel dank daarvoor!

De actie

Het transporteren van de ingezamelde goederen naar Turkije verloopt via moskeeën binnen de Stedendriehoek en een bakwagen die beschikbaar is gesteld om goederen vanaf ons complex te vervoeren naar een moskee in de buurt. Zij regelen de verdere transport naar Turkije. De inzamelingsactie loopt het hele weekend, dus als je zaterdag niet in de gelegenheid bent om spullen af te geven kan dit zondag ook nog. Je kunt jouw goederen in de kantine afleveren op een speciaal ingericht inzamelpunt.

Veiling

Rondom de thuiswedstrijd van ons eerste elftal of zondag 12 februari tegen FC Suryoye, gaat ons vlaggenschip geld inzamelen om benodigdheden voor de slachtoffers in Turkije aan te schaffen. Dit gebeurt door een veiling. Veel sponsors en personen stellen mooie artikelen beschikbaar waarop jij kunt bieden. Kom daarom dan ook vooral zondag naar de kantine toe om samen zo veel mogelijk geld op te halen!

Zodra we nog meer nieuws hebben laten we weer van ons horen.

Ga terug naar overzicht