A
Z
C

Veiling champagnebier: bieden kan nog t/m 31 december

 

Honderd flessen champagnebier, voorzien van een unieke etiketten en oorkondes, staan klaar om op Nieuwjaarsdag te worden uitgereikt. Wil je ook in het bezit komen van zo’n bijzondere herinnering aan het 100-jarig jubileum van AZC? Je kunt nog tot en met 31 december bieden.

Ons jubileumjaar zit er praktisch op maar er loopt nog één heel bijzondere actie. De  Chamaven brouwers hebben honderd flessen (75cl) van het champagnebier Rijkhard gebrouwen, één fles voor ieder jaar dat AZC bestaat. Deze flessen worden momenteel aangeboden via een online veiling. Op verreweg de meeste flessen is al geboden, maar er zijn ook nog enkele flessen waarop nog geen bod is uitgebracht. Je hebt dus nog alle kans om zo’n speciale fles te bemachtigen!

Ga hier naar de veilingpagina.

Startbedrag is 7,50 euro
Het bieden gaat heel eenvoudig. Het startbedrag voor elke fles is 7,50 euro. Breng je bod uit op de fles van jouw keuze, vul je mailadres in en je ontvangt een bevestiging van je bod. Wordt jouw bod overboden, dan krijg je daarvan bericht en kun je overwegen of je een nieuw bod wilt uitbrengen. Elk nieuwe bod moet minimaal een euro hoger zijn dan het laatst uitgebrachte bod.

Live veiling op nieuwjaarsreceptie
De veiling loopt dus tot en met maandag 31 december 2018. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2019 zullen alle flessen in de kantine aanwezig zijn. De hoogste bieders kunnen dan hun fles in ontvangst nemen (met mensen die de nieuwjaarsreceptie niet bezoeken zal hiervoor een andere afspraak worden gemaakt).
Drie flessen waarop veel is geboden zullen live tijdens de nieuwjaarsreceptie worden geveild. Mochten er flessen overblijven waarop geen bod is uitgebracht, dan zullen deze tijdens de receptie worden verkocht.

Via onderstaande link kom je bij een pdf met de etiketten van alle jaren.
etiketten Jubileumfles AZC 75cl

Ga terug naar overzicht