A
Z
C

Veiling jubileum champagnebier geopend

Ieder lid van AZC kan nu in het bezit komen van een unieke fles heerlijk champagnebier. Hoe? Door deel te nemen aan een online veiling die de jubileumcommissie samen met de Chamaven organiseert.  

Ons jubileumjaar loopt ten einde maar samen met de Chamaven brouwers hebben we nog een heel bijzondere actie. De Chamaven gaan honderd flessen (75cl) van het champagnebier Rijkhard brouwen, één fles voor ieder jaar dat AZC bestaat. Deze flessen worden aangeboden via een online veiling en je kunt hier vanaf nu op bieden.

AZC en De Chamaven hebben dit jaar erg leuk samengewerkt. De brouwers hebben al drie keer speciaal voor ons jubileum bier gemaakt, dat aan de leden te koop is aangeboden. Voordeel voor AZC: een leuke jubileumactie en inkomsten voor de jubileumactiviteiten. Voordeel voor de Chamaven: vergroting van de naamsbekendheid in Zutphen. Dat is uitstekend gelukt. De verkoop van hun speciaalbieren gaat zo goed, dat ze met smart zitten de wachten op hun nieuwe brouwinstallatie waardoor ze hun capaciteit flink kunnen vergroten.

Allemaal exclusieve flessen
Nu is dan onze laatste gezamenlijke actie van start gegaan: de veiling van honderd flessen met het hoogwaardige bier Rijkhard. Dit zijn allemaal exclusieve flessen, één voor elk seizoen. Ze worden voorzien van een bijzonder etiket en een notarieel certificaat. Voor deze actie is een speciale veilingpagina aangemaakt op de website van de Chamaven. Hierop kun je je bod uitbrengen.

Welk jaar wil je hebben?
Bied op het jaar dat voor jou de mooiste herinnering aan AZC heeft.
Is dat misschien het seizoen 1965-1966, toen we naar de eerste klasse promoveerden?
Of het seizoen 2008-2009, toen we eindelijk de vijfde klasse vaarwel konden zeggen?
Of  wil je de fles met je eigen geboortejaar of het jaar waarin je lid werd van AZC?
Of de fles van het jaar waarin je zelf kampioen werd?
Of misschien wil je wel de fles met het etiket 1918-1919 in je bezit krijgen, het eerste jaar van de rijke AZC-historie!

Het kan allemaal. Bied nu!

Geen voorkeur?
De verwachting is dat er op enkele bijzondere verenigingsjaren en op de jaren vanaf pak ‘m beet 1950 redelijk veel zal worden geboden. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je geen voorkeur hebt voor een bepaald jaar en gewoon voor een bedrag van 7,50 euro in het bezit wilt komen van een heerlijke fles prestigieus bier. In dat geval raden we je aan je bod uit te brengen op een fles uit de vroegere periode van onze vereniging.

Startbedrag is 7,50 euro
Het bieden gaat heel eenvoudig. Het startbedrag voor elke fles is 7,50 euro. Breng je bod uit op de fles van jouw keuze, vul je mailadres in en je ontvangt een bevestiging van je bod. Wordt jouw bod overboden, dan krijg je daarvan bericht en kun je overwegen of je een nieuw bod wilt uitbrengen. Elk nieuwe bod moet minimaal een euro hoger zijn dan het laatst uitgebrachte bod.

Ga hier naar de veilingpagina. Hier lees je ook nog wat meer informatie over Rijkhard.

De veiling loopt tot en met eind 2018. De drie flessen waarop meest is geboden worden geveild tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2019.

 

 

 

 

 

 

Ga terug naar overzicht