A
Z
C

Voetbal 3-daagse De Voetbalschool Kampioenschappen bij AZC

In de zomervakantie organiseert De Voetbalschool een Voetbal 3-daagse, in het teken van ‘De Voetbalschool Kampioenschappen 2021’, bij AZC Zutphen. Op dinsdag 17, woensdag 18 en donderdag 19 augustus wordt er gevoetbald onder leiding van professionele trainers, volgens de Total Soccer Method. 

Het programma tijdens deze 3-daagse ziet er als volgt uit: 
10:00 – 12:00 uur Techniektraining
12:00 – 13:00 uur Pauze + Quiz 
13:00 – 15:00 uur De Voetbalschool Kampioenschappen 2021
De spelers worden door middel van verschillende duelvormen klaar gestoomd voor het kampioenschap. Tijdens het toernooi kunnen spelers individueel en als team punten verdienen. Iedereen maakt dus evenveel kans om te winnen! 

Een deelnemer van deze activiteit wint een deelnamebewijs voor het Pro Class Event van De Voetbalschool; een dag trainen bij een Nederlandse profclub.

Inschrijving is toegankelijk voor alle jongens én meisjes van 5 t/m 18 jaar, ongeacht bij welke vereniging je speelt. Ook kinderen die geen lid zijn van een vereniging zijn welkom.

De kosten voor de 3-daagse bedragen €77,50. Voor dit bedrag ontvangen de deelnemers niet alleen drie dagen voetbalplezier, maar ook een officieel Adidas wedstrijdshirt, een leuk aandenken en prijzen voor de winnaars.

Wil je in de zomervakantie meedoen aan dit kampioenschap? En kans maken op een training bij een Nederlandse profclub? Schrijf je dan snel in via: https://devoetbalschool.nl/events/voetbal-3-daagse-zutphen-1

Meer informatie is ook altijd op te vragen via:

Dennis Been

dennis@devoetbalschool.nl
06-50963781

Ga terug naar overzicht