A
Z
C

Zutphen Helpt Hatay

DE ONLINE VEILING HEEFT NOG HELE MOOIE ITEMS. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE EN OM MEE TE BIEDEN.

DONEREN KAN OOK NOG STEEDS! KLIK HIER VOOR UW DONATIE AAN “ZUTPHEN HELPT HATAY”

UPDATE
Dinsdag 21-2

Vanavond de grote benefietavond “Zutphen Helpt Hatay” Hier de laatste update:

 • Tot vanmiddag 15 uur zijn er nog een aantal toegangskaarten online beschikbaar.
  Mensen die kaarten besteld hebben ( of nog bestellen) krijgen deze vandaag per mail toegestuurd.!!
  Je kunt vanavond ook kaarten aan de deur kopen.
  Aanvang van de avond is 19.30 uur. Deuren zijn om 19 uur geopend.
 • Kun je niet aanwezig zijn maar wil je wel graag kijken? Dat kan.
  Berkelstroom FM gaat de benefietavond LIVE uitzenden. Kijk via www.berkelstroom.nl 
 • Vanavond worden er zo’n 25 prachtige kavels geveild. Maar ook online kun je tot 1 maart meebieden op schitterende producten. Klik hier voor meer informatie over de online veiling.

UPDATE
zondag 19-2

Nog 2 dagen voor de grote benefietavond in de buitensoos van de Hanzehof. Wat kun jij doen om je medeleven te betuigen en de slachtoffers van de aardbeving in Hatay te ondersteunen?

* Kom naar de benefietavond. Koop hier online voor € 10,- je toegangskaart. Hiervoor heb je een zit of staan plaats beneden of boven en ben je aanwezig op een unieke Zutphense avond met optredens ( oa van Sterre Koning, interviews (oa met Jop Heinen) en een veiling waar je vrijblijvend aan deel kan nemen. Presentatie is in handen van Harm Edens.
* Bestel een VIP tafel voor 6 personen, incl. hapjes en drankjes. VIP tafels zijn te bestellen vanaf € 350,- via zutphenhelpt@zutphen.nl. Of bel 06-22226027
* Doe mee aan de online veiling en bied op zeer uiteenlopende artikelen die aangeboden zijn door verschillende bedrijven uit Zutphen en omstreken. Klik hier voor meer informatie over de online veiling.
* Doneer. Maak hier een bedrag over. De betalingen komen binnen bij Zvv AZC maar zullen uiteindelijk allemaal ten goede komen aan stichting Zutphen Helpt Hatay. De stichting (onder toeziend oog van notaris Coops ) zal er voor zorgen dat al het geld goed terecht komt!

UPDATE
vrijdag 17-2

 • De kaartverkoop en de biedingen op de VIP tafels beginnen goed op gang te komen. Op dit moment hebben we nog slechts 7 VIP tafels en nog 347 toegangskaarten. 
  Bieden op een VIP tafel voor 6 personen, incl. hapjes en drankjes kan vanaf € 350,-. Stuur je bod naar zutphenhelpt@zutphen.nl
  De kosten voor de toegangskaarten bedragen € 10,-. Hiervoor heb je een zit of sta plaats beneden of boven en ben je aanwezig op een unieke Zutphense avond met optredens, interviews en natuurlijk de veiling waar je vrijblijvend aan deel kan nemen. Presentatie is in handen van Harm Edens.
  Ook de opbrengst van de tafel en kaartverkoop gaat volledig naar stichting “Zutphen Helpt Hatay”
  Toegangskaart(en) kopen? Klik hier
  Ook worden er steeds meer acties aangemeld. Ondanks de korte voorbereidingstijd zijn er toch een aantal verenigingen en scholen druk bezig om geld in te zamelen zodat ze dinsdag een mooie cheque aan kunnen bieden. We hopen dat heel veel inwoners van Zutphen zich op een of andere manier nog in kunnen gaan zetten voor dit goede doel. Wil je een actie doorgeven doe dat dan via zutphenhelpt@zutphen.nl of bel naar 06-22226027 of  06-51614000

Bedrijven uit Zutphen en omstreken melden zich massaal aan om producten aan te bieden voor de veiling. Van luxe lunches/diners tot zwembadabonnementen, van kunstobjecten tot gesigneerde voetbalshirts, van vakantieappartementen tot het bijwonen van tv shows. De veiling, die dinsdagavond oa door burgemeester Wimar Jaeger gepresenteerd wordt, heeft zeer uiteenlopende kavels.
De kavels zullen we plaatsen op onze speciale veilingsite, die naar verwachting vrijdagavond online zal zijn. Wil je nog iets aanbieden voor de veiling neem dan contact op met
06-22226027 of  06-51614000
Kun je niet aanwezig zijn op de benefietavond, kun je niet aansluiten bij een lopende actie, zie je geen mogelijkheid om iets voor de veiling aan te beiden, maar wil je wel graag iets doen om de mensen in Hatay te helpen? Maak dan hier een bedrag over. De betalingen komen binnen bij Zvv AZC maar zullen uiteindelijk allemaal ten goede komen aan stichting Zutphen Helpt Hatay. De stichting zal er voor zorgen dat al het geld goed terecht komt!

UPDATE
dinsdag 14-2

 • De kaartverkoop voor Zutphen Helpt Hatay is gestart! Klik hier om je kaart (en) te kopen.
 • Op de benefietavond is ook een aantal vip tafels voor 6 personen beschikbaar waarop geboden kan worden. Onze vips ontvangen een geheel verzorgde avond met hapjes en drankjes en krijgen uiteraard de beste plaatsen. Bieden op een 6-persoons vip tafel? Dat kan al vanaf 350 euro.
  Geef je naam, email, telefoonnummer en hoogte van je bieding door via zutphenhelpt@zutphen.nl
 • Wil je nu alvast doneren? Dat kan hier

Maandag 13-2-2023

De Zutphense (AZC) familie Köse is zwaar getroffen door de aardbevingen in Hatay, Turkije.
Na het verlies van Yilmaz, vader Hamis en zijn vrouw Leyla is nu ook de hoop opgegeven dat Salahattin Köse nog levend gevonden zal worden. Onze gedachten gaan uit naar de familie.

Dit verschrikkelijke drama heeft veel impact op de leden van voetbalvereniging AZC waar Yilmaz lid van was en andere familieleden nauw betrokken zijn, maar ook op de hele Zutphense gemeenschap.
Veel leden van AZC en inwoners van Zutphen en omstreken brachten kleding en andere goederen naar de inzamelingsactie die door AZC elftallen opgezet was en ook de georganiseerde veiling, met artikelen aangeboden door Zutphense ondernemers, bracht veel geld op.
Vanwege de massale betrokkenheid hebben we besloten om een extra actie op touw te zetten. Met ondersteuning van de gemeente Zutphen en Barbaros moskee Zutphen organiseren we op
dinsdag 21 februari een benefietavond in de buitensoos van de Hanzehof.

Met de benefietavond “Zutphen Helpt Hatay” willen we ons medeleven tonen aan de slachtoffers van deze ramp en de nabestaanden van de familie. Daarnaast willen we op deze avond zoveel mogelijk geld inzamelen zodat we de slachtoffers zo goed mogelijk kunnen helpen.

 

We roepen hierbij de Zutphense ondernemers, verenigingen, scholen en inwoners op om hierbij te helpen.
Dit kan door geld genererende acties te organiseren, door artikelen beschikbaar te stellen voor de veiling of door geld te doneren.
Op de benefietavond op 21 februari, die gepresenteerd zal worden door Harm Edens, gaat de burgemeester van Zutphen de aangeboden artikelen veilen onder de aanwezige bezoekers en bieden we alle verenigingen, scholen, bewonersinitiatieven en bedrijven de mogelijkheid om hun cheque aan te bieden.

Alle bedrijven, verenigingen, scholen, organisaties of inwoners die iets willen organiseren, geld in willen zamelen of aan willen bieden worden verzocht om contact op te nemen via zutphenhelpt@zutphen.nl of telefonisch via 06-22226027 of  06-51614000

De coördinatoren ( Karlijn van den Burg voor scholen, Vera dos Santos voor bedrijven en inwoners en Anno Waterlander voor verenigingen ) nemen dan contact met u op.

Zutphen helpt Hatay, Helpen jullie mee?

Hartelijk dank namens Zvv AZC, Moskee Barbaros en vanuit de gemeente Zutphen alle wethouders en burgemeester Wimar Jaeger.

AANVULLENDE INFORMATIE OVER DE BENEFIETAVOND, OA OVER KAARTVERKOOP EN VEILINGKAVELS ZULLEN WE REGELMATIG UPDATEN BOVENAAN DIT BERICHT. HOUD DEZE PAGINA DE KOMENDE DAGEN DUS GOED IN DE GATEN.!

Extra informatie voor verenigingen klik hier

Extra informatie voor scholen klik hier

Extra informatie voor bedrijven klik hier

Extra informatie voor inwoners klik hier

Ga terug naar overzicht