A
Z
C
Sixday

Sixday

Beste sportvrienden,

Ook dit jaar organiseren wij weer Sixday. Het is de organisatie de afgelopen jaren goed bevallen om met geselecteerde teams te voetballen/volleyballen. Daarom nodigen wij ook dit jaar in eerste instantie alle oud deelnemers uit. Uiteraard zijn nieuwe teams van harte welkom, maar hebben oud deelnemers voorrang bij deze speciale jubileum editie. Net als voorgaande jaren mag je weer je eigen teamnaam creëren mits deze niet kwetsend of onuitspreekbaar is. Bij geen opgave wordt er door ons een naam toegekend.

Let op: Bij voldoende belangstelling gaan we een ouder/kind poule maken. Geef dit aan bij opgave! Bij het volleybal bestaat er wederom de mogelijkheid om een mixed team in te schrijven. Er mogen echter maximaal 2 mannen tegelijkertijd in het veld staan.

Sixday vindt traditioneel plaats op 1e pinksterdag, maar door een wijziging in het KNVB competitieschema Oost is dit in ons100-jarige jubileumjaar helaas NIET mogelijk. Maar niet getreurd, wij organiseren Sixday dit jaar op zaterdag 2 juni! Je kunt je inschrijven door bijgevoegd formulier met de deelnemerslijst in te vullen en te mailen aan het genoemde commissielid. Je kunt de deelnemerslijst ook downloaden via www.azczutphen.nl onder het hoofdstuk Activiteiten => Sixday-toernooi.

Je kunt je NIET opgeven via de website. De uiterste inschrijfdatum is zondag 6 mei a.s. Mocht je dan nog niet gereageerd hebben op deze uitnodiging, dan nemen wij aan dat je dit jaar niet zult deelnemen aan het toernooi.

De inschrijfkosten bedragen EUR 15,– per team en moeten betaald worden voor aanvang van de eerste wedstrijd op het secretariaat. Het programmaboekje / wedstrijdschema wordt in de week voor Sixday via de mail verzonden, daarnaast kun je tijdens de dag zelf gebruik maken van de Sixday-app.

 

Denk er nog aan dat Sixday een gezelligheidstoernooi is! Onregelmatigheden worden op 2 juni niet geaccepteerd en kan leiden tot verwijdering van het toernooi en van het terrein. We gaan er echter van uit dat dit niet nodig zal zijn en dat we jullie mogen begroeten op deze bijzondere jubileum editie. Laten we er samen weer voor zorgen dat we van deze dag een geslaagd feest maken.

Klik hier voor het inschrijfformulier om je op te geven

 

Met vriendelijke groet,

Namens de Sixday commissie.

Nick Hagenbeek

nick_hagenbeek@hotmail.com