A
Z
C
Vacature content creator

Vacature content creator

Deel jij de verhalen van AZC als onze nieuwe content creator!

“Wij zijn op zoek naar AZC-ers die een bijdrage willen leveren aan content creatie voor onze mediakanalen.“

Wat ga je doen?

  • Jij gaat content creëren in woord en beeld waarmee jij de zichbaarheid van onze geweldige vereniging vergroot.
  • Jij draagt de huisstijl van AZC en het overkoepelende communicatieplan uit en laat je hierdoor inspireren.
  • Jij richt je op interne en externe doelgroepen en gebruikt hiervoor onder andere de webste, sociale media en de Pak Aan.
  • Jij draagt bij aan het succes van onze club die de wereld een beetje mooier maakt!

Wie zoeken wij?

Ben jij een goede tekstschrijver, fotograaf, handig met social media of smartphone (filmen)? Of zou je dit graag willen leren? Dan zoeken wij jou!

Wat vragen wij?

Als een vereniging van iedereen, voor iedereen, zorg jij voor duidelijke taal. Jij gebruikt voor communicatie met en voor onze leden zoveel mogelijk B1 taalgebruik zodat onze teksten en verhalen ook voor iedereen te begrijpen zijn.

Jij zoekt in de verhalen die je vertelt ook naar onze maatschappelijke rol. AZC is een voetbalclub, maar we onderscheiden ons door onze ambitie om verbonden te zijn met haar maatschappelijke omgeving.

#VooruitGijAZC-ers! #PaktTezamenAan

Interesse?

Stuur een e-mail met naam en telefoonnummer naar vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@azczutphen.nl. Mirjam of Nicoline neemt dan contact met je op.

“Wel interesse in een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging, maar is deze vacature niet helemaal passend voor jou? Wij komen graag met je in contact en kijken dan samen naar een functie die wel bij je past.