A
Z
C
Vacature kantinecommissie

Vacature kantinecommissie

ALTIJD IN VOOR KOFFIE EN EEN LEKKER SNACK! – WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR AZC-ERS VOOR DE KANTINE COMMISSIE EN OM KANTINEDIENSTEN TE DRAAIEN! 

Wat ga je doen? 
Samen met jou zorgt de kantinecommissie voor een fijne kantine waar voor iedereen wat lekkers te eten en te drinken te vinden is door: 

op tijd nieuwe voorraad te bestellen, 
de roosters te maken, 
nieuwe kantinemedewerkers in te werken, 
kantinediensten te draaien 

Wie zoeken wij?  
Ben jij af en toe een zaterdag of zondagochtend beschikbaar om een dienst te draaien en kun jij koffie zetten en broodjes maken, dan zoeken wij jou als kantinemedewerkers!  

Zou jij graag willen organiseren en mee denken, dan ben jij misschien wel ons nieuwe lid van de kantinecommissie! 

Wat vragen wij? 
De commissie komt ongeveer een keer per maand bij elkaar om afspraken te maken over de verdeling van de taken en om nieuwe plannen te bespreken. Daarnaast draaien wij allemaal ongeveer 6 keer per jaar een kantinedienst.  

Wil jij alleen af en toe een kantinedienst draaien? Ook dan komen wij graag met jou in  
contact! 

Interesse? 
We zouden het leuk vinden als je belangstelling hebt! Mocht dat zo zijn of heb je vragen Stuur een e-mail met naam en telefoonnummer naar vrijwilligerscommissie via vrijwilligers@azczutphen.nl. Mirjam of Nicoline neemt dan contact met je op. 

Wel interesse in een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging, maar is deze vacature niet helemaal passend voor jou? Wij komen graag met je in contact en kijken dan samen naar een functie die wel bij je past.