A
Z
C

AZC JG1 – Longa Grol JG1

Afgelopen zaterdag moest AZC JG1 zien aan te haken in de titelstrijd met Eldenia. Dan moet er uiteraard wel worden gewonnen tegen Longa-Grol. De toppers van AZC begonnen voortvarend en met mooi combinatiespel werd de verdediging van de tegenstander uiteen gespeeld. Niek de gelegenheid keeper kreeg enkel een paar terugspeel ballen te verwerken. Door Justin 2x Talwaar 2x en Nick was het bij rust inmiddels al 5-0. De 2e helft was er afgesproken dat ook de tegenstander meer mocht aanvallen en haalden wij er een speler uit. Nu was het 9 tegen 12 van Longa. Hierdoor wist Longa tweemaal te scoren en AZC nog 4 maal. De eindstand uiteindelijk een prima overwinning van AZC. Volgende week de topper in Elden tegen het eveneens ongeslagen Eldenia.