A
Z
C

AZC start bekercampagne met zege

Het eerste elftal van AZC is goed begonnen aan de bekercompetitie. In eigen huis versloeg het elftal van trainer Tom Polman VVG’25 uit Gaanderen (3-2).

Ondanks de nodige afwezigen kon Tom toch weer een representatief elftal aan de aftrap laten verschijnen. De selectie lijkt vooral in de breedte sterker te zijn geworden. Het maakt op dit moment niet uit wie er worden opgesteld, want de Zutphenaren speelden zeker een uur lang goed voetbal. AZC hield de druk er goed op bij de gasten, waardoor VVG’25 geen moment in de wedstrijd kon komen. Zelf lieten de blauw-witten de bal goed van voet tot voet gaan en wist het de nodige kansen te creëren. Dit resulteerde uiteindelijk in een 2-0 voorsprong bij rust door doelpunten van Stijn Hagemans (strafschop) en Luc Wassink.

AZC verzuimt hoge score neer te zetten

Na de thee ging AZC vrolijk verder waar het gebleven was. De thuisploeg verzuimde echter om een hoge score neer te zetten en miste de mooiste kansen. Met name Mika Dekker was deze middag ongelukkig in de afronding. Een kwartier voor tijd wist Stijn met een knappe kopbal dan toch de 3-0 op het scorebord te zetten.

Billenknijpen

Na deze treffer haalde AZC de voet van het gaspedaal en kwamen de gasten beter in de wedstrijd. Sterker nog, VVG’25 wist tweemaal het net te vinden, waardoor het in de slotfase toch weer billenknijpen werd voor AZC. Uiteindelijk wisten de Zutphenaren de zege over de streep te trekken.

Twee wedstrijden

Deze week komt AZC tweemaal in actie. Op dinsdagavond oefent AZC bij AGOVV uit Apeldoorn (aanvang 20:00 uur). Op zondag 11 september speelt AZC de tweede bekerwedstrijd. De blauw-witten gaan dan op bezoek bij OBW uit Zevenaar.

Opstelling AZC: Nardo van den Broek; Raymond Steinvoort (Jamiro Steenbergen), Lars van Roon, Stijn Hagemans, Sven Calot, Felix Mulder; Jacco Verstraten (Joey Steenbergen), Onur Köse, Siem Landman (Lucas Knip); Luc Wassink en Mika Dekker (Mark ter Horst).

Ga terug naar overzicht