A
Z
C

AZC VR1 begint seizoen met twaalfklapper

Vroeg in de wedstrijd is het al raak voor AZC namelijk in de 2e minuut. Door een mooie actie van Hazal, onze nieuwe aanwinst, scoort Jayla in de korte hoek. (0-1)

4e minuut – Jai opent goed en geeft een steekpass op Jayla, Jayla scoort in de verre hoek. (0-2)

6e minuut – Jai geeft steekpass op Destiny zij zet voor op Lieke, maar helaas gaat dit schot net naast het doel.

8e minuut – Jai wordt neergehaald na een actie op het middenveld en krijgt een vrije trap. Lynn staat achter de bal en ze schiet op goal, net vanaf over de middellijn, maar de keeper kan er nog net bij.

18e minuut – Jayla maakt een actie vanuit het midden, geeft een voorzet. Hazal knalt hem in de linkerhoek. (0-3)

21e minuut – Tegenstander maakt een aanval en schiet net vanaf buiten de 16. Dazzy zag het al in en vangt de bal met gemak.

27e minuut – Jai draait open vanuit het midden, geeft een steekpass op Jayla. Jayla schiet maar tikt net de lat aan.

33e minuut – Jai ontvangt de bal in het midden draait open en geeft wederom een steekpass op Jayla. Jayla scoort en maakt haar hattrick. (0-4)

36e minuut – Jai kaatst de bal op Lynn, Lynn speer snel op Jayla, Jayla legt hem klaar voor Destiny en Destiny schiet hem in de rechterhoek en maakt de 0-5. Dit was een aanval uit het boekje!

42e minuut – Romy gaf een pass op Jayla schiet over de keeper en scoort. (0-6)

Rust

50e minuut – Michelle gaf de bal op en Rosalie schiet vanaf de punt van de 16 met de wreef over de keeper. (0-7)

52e minuut – Hazal maakt een actie in de 16 en schiet de bal in het net. (0-8)

66e minuut – Pass van Rosalie, Ditte krijgt de bal in de 16, draait open en knalt de bal hard in het doel. (0-9)

69e minuut – Corner, Jai kreeg de bal op de knie in eerste instantie tegen de keeper, krijgt een rebound en schiet de bal erin. (0-10)

76e minuut – Michelle geeft de bal aan Rosalie. Rosalie geeft de bal voor aan Jayla. Jayla schiet de bal erin. (0-11)

78e minuut – Ditte behoud de bal in het midden, geeft een steekpass op Rosalie. Rosalie schiet de bal erin. (0-12)!

Wat een heerlijk begin van het seizoen! Vanaf de kant was het genieten, 12 doelpunten en ook nog eens zeer goed voetbal zorgen voor deze terechte overwinning! ⚽️

© Dit verslag is grotendeels mede mogelijk gemaakt door Bixente, Michelle en Romy.