A
Z
C

AZC VR1 speelt goed en wint overtuigend

In de eerste 15 minuten werd er goed druk gezet van beide kanten wat zich resulteerde in mooie 1 tweetjes.

Qua communicatie kon het wat beter.

11.32 schoot Lynn een mooie hoge lange bal op Jayla maar die kreeg  de bal helaas niet onder controle.

11:37 kreeg Annely een shot op goal maar de tegenstander blokkeerde haar schot.

11:38 kwam V en L in de aanval en kwamen ze erg dichtbij maar gelukkig werkte Lynn de bal weg. 11:45 kwam V en L weer in de aanval en kregen ze een poging voor een schot op goal alleen kon Dazzy de bal gemakkelijk pakken.

11:47 brak V en L er door heen en kwam ze een op een met Dazzy maar ze shoot ruim naast.

11:51 kreeg Annely weer een schot op goal maar ging er helaas naast.

12:00 gaf Lieke geeft een mooie steekpass op Jai-Lana, Jai-lana was sneller bij de bal tikt hem langs de keeper keurig in de goal, 1-0!

12:04 kregen wij een corner die Lynn nam. De bal werd mooi hoog gegeven maar de bal kwam terug vanuit de corner waardoor Lynn de bal heel ver buiten de 16 met links prachtig in het goal krult 2-0!

12:06 Een afvallende bal van ver buiten de 16 en Hazal schiet de bal vanuit een volley ook met links over de keeper in het goal 3-0.

Rust 3-0. Nu was het belangrijk om de focus te houden en deze achterstand niet meer weg te geven.

12:26 De tweede helft is van start gegaan en de vrouwen van AZC zijn oppermachtig tegen V en L met 3 doelpunten voor.

12:32 Destiny zet goed druk voorin waardoor Hazal de kans kreeg om te openen op Jayla. De bal wordt tegen de keeper geschoten. De eerste kans tijdens de tweede helft is binnen en het vertrouwen blijft.  En dat is ook zeker te merken want na 6 minuten (12:38) komt Jayla uiteindelijk alleen op de keeper en kan de bal rustig met links in de linkerhoek schieten, 4-0!

12:39 V en L krijgt een vrije trap waarbij Annely fel de strijd aanging met de tegenstander. Dazzy kon vervolgens met volle focus de bal tegenhouden.

12:40 Nog geen minuut later werd er achter rust gecreëerd en met een actie en volle vaart, nam Destiny de bal mee naar voren. De keepster van V en L heeft de bal nog maar net kunnen tegenhouden.

12:41 Lynn nam de vrije trap wat resulteerde tot een cornerbal, genomen door Destiny. Het wordt V en L niet makkelijk gemaakt!. Zou dit leiden tot frustratie en overtreding op Bixente? Dit zorgde wel voor een vrije trap die Lynn probeerde te koppen, maar deze ging er niet in.

12:51 Destiny pakte haar kans om de bal nogmaals mee naar voren te nemen en te passen richting Jai-Lana die de ruimte zocht. De keepster van V en L was de bal deze keer jammer genoeg nét voor.

12:52 V en L schiet de bal vanuit de zestien naast de goal. Dit zorgde voor een corner maar werd vrij snel tegen en onder controle gehouden door Romy.

12:54 Er werd een driehoek formatie gevormd door Bixente in het midden, die een strakke bal gaf aan Jayla rechtsbuiten. Dit werd door Hazal, die de ruimte zocht richting de goal geschoten. De keeper van V en L hield dit nogmaals tegen máár de vrouwen van AZC lieten met deze actie zien dat zij weer het spel veroverden.

12:58 De zenuwen van V en L waren goed af te lezen wanneer Jai-Lana de vrije trap nam. Alleen gingen deze helaas over.

13:05 Kreeg V en L nog één laatste kans maar dit lieten de vrouwen AZC natuurlijk niet door.

Eindstand: 4-0.

Kortom: AZC VR1 wint meer dan verdiend de wedstrijd tegen V en L tijdens deze mooie, zonnige dag Met een goede mindset gaan wij weer op naar zondag. Dan gaan we er weer tegeaan in Hengelo GLD tegen Pax VR1.

©️ Dit verslag werd mede mogelijk gemaakt door Dazzy en Elysha.