A
Z
C
Werving & behoud

Werving & behoud

Vrijwilligers bij AZC

De kop van dit stukje zegt het al, het gaat over al die mensen die bij AZC als vrijwilliger actief zijn of dat willen of kunnen worden.
AZC is een vereniging met leden en donateurs die een brede afspiegeling zijn van de maatschappij. Onze vereniging bestaat bij de gratie van de vrijwillige inzet van haar eigen leden. Dat is zo met de meeste sportverenigingen. 
Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. 
Wat onze vrijwilligers allemaal presteren is heel veel. Velen doen dit al jaren en gelukkig nog altijd met veel plezier en inzet.

Natuurlijk zijn ook wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. (nieuwe ) Leden die inzien dat het “werken” voor onze voetbalvereniging een mooie uitdaging kan zijn en veel voldoening geeft. Wij zoeken leden die zich op wat voor manier dan ook in wil zetten voor de club.   het is dus niet zo dat je meteen een “grote” functie moet invullen, maar gewoon af en toe een klein klusje is al fijn.. De drempel is laag en je komt er heel snel achter hoe leuk het is om iets voor de vereniging te kunnen betekenen en hoe het gewaardeerd wordt.

Hieronder een aantal vacatures waar we momenteel vrijwilligers voor zoeken. Lijkt het je wat om 1 van deze klusjes te klaren? Mail dan naar verenigingscoach@azczutphen.nl of bel 06-51614000.

Kantinecommissie:
– Jeugdhonk medewerkers
– Barmedewerkers voor de zaterdag en zondag
– Keukenmedewerkers voor de zaterdag en zondag

Commissie activiteiten:
– Vrijwilligers die helpen/ondersteunen  bij het organiseren van activiteiten
denk aan slotavond, gala, boerenkooltoernooi, Unicef activiteiten, Fancy Fair, Sinterklaasfeest, Avondvierdaagse, Sixday, Torenstad toernooi enz.

Commissie Werving & Behoud:
Vrijwilligers die (jonge) leden benaderen en begeleiden voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging

Commissie PR & Communicatie :
– Een medewerker met verstand van website ( word-press ) en social media.

Commissie Voetbal:
– Scheidsrechters
– Leider van een team 
– Lid van de commissie voetbal
– Medewerkers kledingcommissie

Commissie sponsoring:
-Verkopers/ambassadeurs die af en toe een bedrijf bezoeken om sponsoring te ‘verkopen’.

Website AZC:
-Vrijwilligers voor de webredactie. Met name mensen die het leuk vinden om bij activiteiten, wedstrijd van het eerste elftal, toernooien, feesten e.d een verslag(je) te schrijven voor de website.

Gastvrouw/gastheer:
– Een gastvrouw/heer die op zaterdagmorgen van 8.30 uur tot 13.30 uur bij AZC aanwezig is om mensen wegwijs te maken en toezicht te houden.

Dit is een ( kleine ) greep uit de werkzaamheden diegedaan moeten worden binnen de vereniging. Ligt uw voorkeur op een ander vlak laat het ons gerust weten. Wij kunnen alle hulp overal gebruiken!

Laatste nieuws: Klik hier