A
Z
C
Jubileum Nieuws

Jubileum Nieuws

Kaartverkoop jubileumgala start 15 november!

 

Op ZATERDAG 29 december 2018 wordt voor de 14e keer het traditionele AZC voetbalgala georganiseerd. Met dit jubileumgala sluiten we het fantastische jubileumjaar af. Hier moet je bij zijn!

In tegenstelling tot voorgaande jaren starten we al om 19.30 uur. Mis niets en kom op tijd. Het begin van de avond zal in het teken staan van de diverse verkiezingen. Het hoogtepunt en slot van het officiële gedeelte is de uitreiking van de Gouden Schoen aan de Voetballer van het Jaar van AZC 1. Wie volgt Quentin op tot de voetballer van AZC?!

Stemmen op de genomineerden
De verschillende genomineerden zullen eind november bekend zijn. Houd de website dus goed in de gaten om op uw favoriete voetballer te stemmen. Het gala zal net als de afgelopen keren in stijl worden afgesloten met een bruisende en spetterende afterparty waarbij rond middernacht op een originele wijze het jubileumjaar zal worden afgesloten.

Wie zijn er welkom? Omdat het een voetbalgala is, zijn alle seniorenvoetballers en voetbalsters en hun partner van harte welkom. Verder mogen niet spelende AZC-leden, donateurs, sponsoren, ABC-leden, SCA-leden, commissieleden en leden van de Club van Honderd op deze avond aanwezig zijn. U moet wel 18 jaar of ouder zijn.

Het is een galafeest. Dus galakleding/kostuum is verplicht!! Geen spijkerbroek of sportschoenen! Heren denk aan de das/strik.

Een toegangskaart kost 10 euro per persoon. De kaarten komen op naam en nummer. Kaarten kunt u kopen vanaf donderdag 15 november bij Nick Hagenbeek, Wim Verbeek, Lieke Goedheer en Pieter Boxma.

Denk er aan, vol is vol!

FC de Rebellen gaat de strijd aan met ons eerste elftal

Nog even en dan is het zaterdag 10 november. Deze middag komen de FC de Rebellen naar AZC toe om het op te nemen tegen ons vlaggenschip. Dit team, bestaande uit oud-profs, trapt om 16:30 uur af tegen het elftal van trainer Tom Polman. Het belooft een leuke middag te worden die je niet mag missen.

De Rebellen?
Wie zijn die Rebellen eigenlijk? Ze zijn eigenzinnig, hard, maar fair. Ze namen niet altijd een blad voor de mond. Al hadden ze dat soms wel moeten doen in hun actieve carrières, maar dat konden ze niet… Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel van rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze worden altijd op handen gedragen door hun supporters, omdat ze altijd voor gaan. Altijd!

Wanneer?
En nu komen ze dus op zaterdag 10 november om 16:30 uur naar AZC toe om de strijd aan te gaan met ons eerste elftal. Zo maar een greep voetballers die deel maken van de FC de Rebellen: John de Wolf, Andy van der Meijde, Theo Lucius en Ricky van den Bergh.

Social media
Houd de komende week de social-mediakanalen van AZC in de gaten, want de selectie van dit bonte gezelschap wordt dan wereldkundig gemaakt.  Wie moet onze Remy Havenaar afstoppen? En welke oud-prof moet aanvoerder Lars van Roon aan banden leggen?

Gratis entree, kantine gesloten
Mis deze bijzondere ontmoeting niet. Ons eerste elftal rekent op jullie komst. De toegang voor deze wedstrijd is bovendien gratis! Let op: de kantine blijft deze middag dicht. Naast het hoofdveld is een horecaplein ingericht, waar diverse gerechten en drankjes (warm/koud) te koop zijn. Voldoende gelegenheid dus om de inwendige mens te verzorgen!

 

Nieuws over het AZC jubileumboek

Voorinschrijving verlengt tot 13 mei 2018

Het unieke jubileumboek over de historie van AZC verschijnt in september 2018. De oplage zal beperkt zijn. Om er zeker van te zijn dat u dit boek in uw bezit krijgt, kunt u zich hiervoor inschrijven vanaf 23 april 2017. Deze voorinschrijving loopt tot 13 mei 2018.

De officiële presentatie van het boek is op donderdagavond 13 september 2018, aan de vooravond van het jubileumweekend. Heeft u een boek besteld, dan mag u het dan komen ophalen.  Hiervoor ontvangt u t.z.t. een uitnodiging. In overleg kan het boek uiteraard ook op een ander moment in ontvangst worden genomen.  Wie gebruik maakt van de voorinschrijving, ontvangt bij de uitreiking van het boek tevens een uniek jubileumtasje om het boek in te doen.

 

€ 30,00 VOORINSCHRIJVING PER BOEK

Als u zich nu inschrijft, betaalt u slechts € 30,00 per boek. Hoe schrijft u in?

  1. Stuur een mail naar: jubileumboek@azczutphen.nl
  2. Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal boeken.
  3. Inschrijving is pas geldig wanneer € 30,00 is overgemaakt

op rek.nr. NL97 INGB 0651 3204 88 (t.n.v. J.M. Mars) onder vermelding van: Jubileumboek AZC.

Meer weten? Bel dan 06–12547345 (Freddie Burgers) Of mail: jubileumboek@azczutphen.nl

 

 Informatie over het jubileum van AZC en het jubileumboek kunt u vinden op www.azczutphen.nl

Op 1-1-2018 is de aftrap van het jubileumjaar. Lees hier alle info

Voorinschrijving Jubileumboek