A
Z
C

André Rieu in Maastricht en Zutphen

Zoals jullie wellicht hebben gelezen zijn een 50-tal AZC dames (deels SCA leden) op zaterdag 9 juli naar het optreden van Andre Rieu op het Vrijthof in Maastricht geweest. Een zeer geslaagde dag, georganiseerd door Agnes Dekker en Mirjam van der Kwast.

Vanwege de enthousiaste reacties van de dames hebben Agnes en Mirjam ook het initiatief genomen om deze groep in de gelegenheid te stellen om een film van deze dag bij te wonen. In overleg met Ron Gerrits van hoofdsponsor Cinemajestic werd de aanwezigen een mooi arrangement aangeboden.

Ron Gerrits stelde voor om ook SCA-leden de mogelijkheid te bieden om hieraan deel te nemen. Hiervan hebben wij als SCA-bestuur dankbaar gebruik gemaakt. Uiteindelijk genoten op zaterdag 27 augustus ongeveer 75 deelnemers van de film en een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Namens de Seniorenclub van AZC willen we Mirjam, Agnes – en vooral ook Ron Gerrits danken – voor de uitnodiging, de organisatie en de zeer gastvrije ontvangst bij Cinemajestic.

Herman Poesse

Ga terug naar overzicht