A
Z
C

Doe mee bij AZC!

Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Om ook in het komende seizoen alle ambities weer waar te kunnen maken zijn we op zoek naar leden en/of ouders van leden die een handje kunnen helpen.

Er zijn eigenlijk altijd wel mogelijkheden om uw kennis en tijd aan een bepaalde functie binnen de vereniging te koppelen maar op dit moment zijn we echt naarstig op zoek naar invulling van de volgende functies;

Commissie Werving & Behoud;

Met deze nieuwe commissie begint het eigenlijk allemaal op het gebied van vrijwilligers. De commissie gaat zich bezig houden met werving en behoud van vrijwilligers ( en leden ). Lijkt het u leuk om in deze commissie een rol te vervullen en mee te denken over een goed werkend wervingsbeleid, neem dan snel contact op.

Commissie Accommodatie;

 • Wij zijn op zoek naar mensen die de middagploeg komen ondersteunen.
  De middagploeg verricht overdag diverse werkzaamheden mbt het onderhoud van de velden en de accommodatie.
  Heeft u overdag tijd over en vindt u het leuk om lekker in de buitenlucht bezig te zijn en het AZC complex op orde te houden, neem dan contact op.

Commissie Kantine;

 • De kantinecommissie is op zoek naar mensen die bar en/of keuken diensten willen draaien.
  Met name de diensten op de zaterdagochtend en de zaterdagmiddag zijn sterk onderbezet.
  Lijkt het u leuk om achter de bar te staan, snacks te bereiden of om koffie in te schenken, en bent u ook van mening dat de kantine toch echt op zaterdag open moet zijn….meldt u dan aan!

Commissie PR & Communicatie;

De commissie PR & Communicatie komt graag in contact met mensen die willen helpen bij de redactie en de opmaak van het clubblad de Pakaan. Ook zijn we op zoek naar leden die wat kunnen betekenen voor onze website en social media.
Heeft u enige ervaring in de ICT, grafische vormgeving, marketing of houdt u ervan om stukjes te schrijven dan horen wij dat graag.

Commissie Voetbal;

Is op zoek naar een coördinator / aanspreekpunt voor de junioren teams. Ook zoekt de commissie voetbal een secretaris en een contactpersoon voor onze senioren selectie teams
Heeft u affiniteit met voetbal en de ambitie om ook een steentje bij te dragen aan oa de ontwikkeling van onze spelers? Graag een mailtje of belletje naar ondergetekende.

Commissie Sponsoring;

De commissie sponsoring wil graag in contact komen met mensen die enige ervaring hebben in de verkoop. Lijkt het u leuk om bedrijven te benaderen en deze te verbinden aan onze vereniging dan kunnen we uw hulp goed gebruiken!

Hygiëne commissie :

De hygiëne commissie is op zoek naar mensen die ( overdag ) kunnen helpen met de schoonmaak van de kleedkamers, kantine en bestuurskamer. Daarnaast kunnen we mensen gebruiken die mee willen helpen met de 2 jaarlijkse grote schoonmaak.
Helpt u mee om onze accommodatie schoon te houden?

Activiteiten:

Naast voetbal worden er bij AZC vaak verschillende activiteiten georganiseerd. Oa toernooien, feestavonden en Unicef activiteiten. Hiervoor zijn vaak veel mensen nodig.
Lijkt u het leuk om te helpen om een activiteit te organiseren of tijdens de activiteit zelf te assisteren, dan horen wij dat graag.

Geld genererende activiteiten:

Gedurende ons 100 jarig jubileumjaar gaan we voor alle leden leuke, verrassende en sportieve activiteiten organiseren. Omdat deze activiteiten aardig wat geld kosten hebben we een aantal geld genererende activiteiten opgezet. Om deze uit te voeren ( dwz de leden informeren, motiveren en assisteren ) hebben we dringend hulp nodig. De volgende acties dienen te worden uitgezet onder de leden;

 • * De grote club actie. Deze start 16 september 2017 en het is de bedoeling dat alle leden van Zvv AZC loten gaan verkopen.
 • * Kortingsbonnenboekje deel 2. Na de enigszins tegenvallende verkoop van deel 1 willen we het met deel 2 anders aan gaan pakken. Helpt u mee dit goed te organiseren?
 • * In de week van 26 september 2017 gaan AZC’ers weer collecteren voor het fonds verstandelijk gehandicapten. Met deze collecte ondersteunen we niet alleen dit goede doel maar ook onze eigen G-afdeling. Wij zijn op zoek naar collectanten die in hun eigen straat/wijk willen collecteren. Kijk ook hier voor meer info.

 

Heeft u affiniteit met 1 van bovenstaande vacatures en lijkt het u leuk om een positieve bijdrage te leveren aan de organisatie en het reilen en zeilen van uw vereniging, neem dan aub contact met mij op. Ik leg u graag in een persoonlijk gesprek uit wat de functie precies inhoudt, hoeveel tijd er mee gemoeid is en hoe leuk het is om samen iets te betekenen voor onze vereniging.

Staat er niks van uw gading bij maar wilt u wel graag van betekenis zijn voor de club, meldt u dan aub ook.

U kunt mij bereiken via verenigingscoach@azczutphen.nl of  telefonisch via 06-51614000.

U doet toch ook mee bij AZC?

Met sportieve groet,
Anno Waterlander
Verenigingscoach vv AZC

 

Ga terug naar overzicht