A
Z
C

Go Ahead Eagles oefent op zaterdag 29 juli tegen Borussia Dortmund U23 bij AZC

Op zaterdag 29 juli 2023 krijgt AZC opnieuw bezoek van Go Ahead Eagles. De Deventer Eredivisionist ontvangt dan het onder 23 team van de Duitse topclub Borussia Dortmund. Deze oefenwedstrijd begint om 14:00 uur.

Kowet opende op zaterdag 8 juli 2023 de oefencampagne tegen PAOK Saloniki (2-1) . Deze wedstrijd vond plaats op ons sportpark, evenals het besloten oefenduel op 12 juli 2023 tegen FC Groningen (1-2). Inmiddels is er het nodige gebeurd bij de Deventer formatie. Zo zag de ploeg van oefenmeester René Hake spits Isac Lindberg vertrekken naar FC Utrecht, terwijl de komst van Dean James (FC Volendam) daar tegenover stond. We zijn nu een aantal weken verder in de voorbereiding, dus een mooie gelegenheid om te zien hoe Go Ahead Eagles er momenteel op staat.

Entreeprijs en bereikbaarheid

De entreeprijs voor de wedstrijd Go Ahead Eagles-Borussia Dortmund U23 bedraagt 8 euro (4 euro voor 65+ en jeugd tot en met 16 jaar). Jeugdleden van AZC kunnen op vertoon van hun ledenpas gratis naar binnen.

Supporters die met de auto naar Zutphen willen komen moeten rekening houden met beperkte parkeergelegenheid. We roepen AZC’ers en andere belangstellenden uit Zutphen en omgeving op zoveel mogelijk met de fiets te komen. Daarnaast is ons complex prima te bereiken per trein (10 minuten lopen vanaf het station) of bus (lijn 81, halte Weg naar Laren).

Meer informatie

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Daan van Weele, verenigingscoach van AZC.

Ga terug naar overzicht