A
Z
C

Ook AZC ontkomt niet aan contributieverhoging

Bij veel sportverenigingen gaat de contributie voor leden omhoog. Helaas ontkomt AZC hier ook niet aan. Penningmeester Gerton Damen legt uit waarom ook AZC de contributies moet verhogen.

‘Door de forse prijsstijgingen van energiekosten, waterkosten en netbeheerderskosten zijn de kosten voor AZC enorm gestegen. Tel daarbij op de prijsstijgingen van voetbalmaterialen en de inkoop van overige zaken zoals de kantine, dan is de rekensom snel gemaakt’, legt Gerton uit.

In lijn met ALV 2022

Tijdens de algemene ledenvergadering in november 2022 kondigde de club de contributieverhogingen al aan en presenteerde de penningmeester wat dit voor de leden van AZC betekent. ‘De leden keurden tijdens deze vergadering de prijsstijgingen goed en de prijsstijging is geheel in lijn zoals wij die toen in november presenteerden’, aldus Gerton.

Jeugd goedkoopste in Zutphen

‘Ondanks de prijsstijgingen blijven wij met onze jeugdafdeling de goedkoopste voetbalvereniging in Zutphen’, vertelt Gerton trots. ‘Iedereen – en zeker de jeugd – moet natuurlijk wel kunnen voetballen.’ Bekijk hier het volledige overzicht van de contributies voor het seizoen 2023-2024

Ga terug naar overzicht