A
Z
C
Kantine

Kantine

Kantine als centrale ontmoetingsplek en activiteitenlocatie   

Onze kantine is de plek waar bijna alle niet-voetbal activiteiten plaatsvinden, en is 7 dagen per week geopend!. Verder is deze ruimte een  veel gebruikte plek waar spelers zich verzamelen voor de wedstrijd, koffie wordt gedronken, gefeest, gekaart, overlegd, vergaderd en de 3de helft plaats vind.

De commissieleden zijn veel op ons complex te vinden, ze zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en u van dienst te zijn! Gezamenlijk sturen de commissieleden een grote groep vrijwilligers aan die uit ruim 125 personen bestaat, d.m.v. overzichtelijke in overleg gemaakte roosters. Graag zien wij deze groep nog wat groeien om zo de werkzaamheden onderling nog beter te kunnen verdelen.
Iedereen vanaf 16 jaar is welkom binnen onze groep medewerkers, in het bijzonder zien we graag ouders van onze jeugdleden de werkzaamheden ondersteunen zodat op trainingsavonden ook het Jeugdhonk weer gebruikt kan worden.

Op dinsdag- en woensdagavond en op donderdagmiddag maakt de “Bridgeclub Zutphen” gebruik van onze kantine, hiervoor is AZC gastheer.