A
Z
C

Informatie nieuwe seizoen

Tijdens een goed bezochte seizoensopening / kledinguitreiking op vrijdag 1 september in de kantine zijn er een aantal belangrijke zaken besproken. Wij zetten ze graag voor u nog even op een rijtje;

–  Het aankomend seizoen zal in het teken staan van 2 belangrijke thema’s. De eerste is het 100 jarig jubileum van de vereniging. Op 1 januari 2018 wordt de aftrap gegeven van een fantastisch jubileumjaar met heel veel activiteiten. U leest alles hierover op de speciale jubileumpagina
Om alle activiteiten in het jubileumjaar te kunnen bekostigen zullen we (samen met alle leden ) de komende maanden loten van de Grote Club Actie en deel 2 van de kortingsbonnenboekjes gaan verkopen. Meer info volgt zsm op de website.

Het tweede belangrijke waar we aankomend seizoen veel aandacht aan zullen besteden is onze jeugd. We willen dat onze jeugd een stem krijgt binnen de vereniging. Met het opzetten van een jeugdraad willen we proberen om de wensen van de jeugd vorm te geven. 

– Tijdens de bijeenkomst hebben we al een aantal wensen van de jeugd gehoord. We zouden graag eens met een aantal ouders om tafel om te kijken hoe we deze wensen nu en in de toekomst kunnen vervullen. Heeft u ideeën over hoe we bepaalde zaken zouden kunnen realiseren? Denkt u een goede oplossing te hebben voor de invulling van de vele vrijwilligerstaken bij de club? Bent u bereid mee te denken over de toekomst van onze vereniging? Bel/mail dan aub naar de verenigingscoach.

– Afgelopen vrijdagavond is ook melding gemaakt van de tekorten die zijn ontstaan op onze “arbeidsmarkt”. Diverse functies zijn voor komend seizoen nog niet ingevuld.  Omdat we als vereniging toch optimaal willen blijven functioneren zouden we graag leden en ouders van leden willen vragen om eens te kijken of u hier wellicht wat in kan betekenen. Een overzicht van de openstaande ‘vacatures ‘ vindt u hier.

– De shirts voor het nieuwe seizoen zijn uitgereikt. In januari krijgen alle jeugdleden een nieuw jubileum tenue! Het oude tenue dient daarvoor in goede staat ingeleverd te worden. Meer informatie over oa het gebruik van de kleding ( bv dat de tenues alleen tijdens officiële AZC wedstrijden mogen worden gebruikt ) kunt u hier lezen

De kledingcommissie is op donderdag 7 en vrijdag 8 september tussen 19 en 20 uur aanwezig om kleding te ruilen of om kleding uit te reiken aan kinderen die nog geen tenue hebben ontvangen. 

– Zvv AZC heeft een nieuwe website. Op deze website zullen we alle informatie die we met leden willen delen, plaatsen. Wij verzoeken u dan ook regelmatig de website www.azczutphen.nl te bezoeken.
Een ander communicatiemiddel wordt de app voetbal.nl. Via deze app gaan wij leden straks berichten sturen die voor hun van belang zijn. Meer info hierover volgt.

– Voor alle voetballende leden en trainers/leiders heeft de KNVB de wedstrijdzakenapp in het leven geroepen. Deze komt ipv de spelerspas en dient als legitimatie naar de scheidsrechter. Op deze app kunnen spelers ook alle informatie vinden over wedstrijden, uitslagen etc. van hun team. Het is belangrijk dat het inloggen op deze app gebeurt met het emailadres waarmee je bij AZC staat ingeschreven. Weet je het emailadres niet dan kun je dat op zaterdag navragen op het wedstrijdsecretariaat of bij ondergetekende.

– Op de website vindt u ook de evenementenkalender waarin alle AZC activiteiten vermeld worden en de webshop waar u allerlei leuke AZC artikelen kunt kopen.

– Onder de trap naar het wedstrijdsecretariaat staat een box met gevonden voorwerpen. Onder deze trap hangt ook een AED apparaat.

–  Binnenkort ontvangt u uw AZC ledenpas in de brievenbus. Met deze pas krijgt u toegang tot  thuiswedstrijden van het eerste elftal en ontvangt u korting bij diverse sponsoren. Klik hier voor de deelnemende bedrijven.

– De Welkom bij Zvv AZC bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 16 september om 13 uur en op donderdag 28 september om 20.00 uur.
Nieuwe leden ontvangen hiervoor een uitnodiging. Mocht u al langer lid zijn maar toch interesse hebben om (nog ) eens te vernemen hoe voetbalvereniging AZC in elkaar steekt, wat de missie van de club is en wat er allemaal op de planning staat, dan bent u ook van harte welkom. Meldt u dan aub even aan via verenigingscoach@azczutphen.nl.

– Voor vragen, suggesties en informatie over Zvv AZC kunt u terecht bij de verenigingscoach. Anno Waterlander is aanwezig in het jeugdhonk op ma en di van 09.00 tot 20.00 uur en op wo en do van 09.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar!

Namens alle commissies en het bestuur wensen we iedereen een sportief en gezellig ( Jubileum ) seizoen.

Anno Waterlander
Verenigingscoach Zvv AZC
verenigingscoach@azczutphen.nl
06-51614000

 

Ga terug naar overzicht